Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
TeamSHVGant
Maria Sedell
Det lilla vi vet är att han blev övergiven, lämnad åt sitt öde i en hage. 4- årige Gant var så skygg att det ända sättet att närma sig, var att skjuta honom med bedövningspilar. Han hamnade så småningom i ett i av Svenska Hästars Värns akuthem. På SHVs hemsida presenterades han och vi tog flyget ner till Skåne för att hälsa på honom. Och så gick det, nu har han ett eget team som ser till att han har det bäst.Vår blogg syftar till att berätta om de fram- och motgångar teamet och Gant möter och hur det kan vara att leva med en räddningshäst.
Team SHV Gant - att leva med en räddningshäst
2015-06-14 21:26:12

Ingen vet vad som egentligen hände. Det lilla vi vet är att han blev övergiven, lämnad åt sitt öde i en hage. Någon slog larm och polisen kontaktades. 4- årige Gant var så skygg att det ända sättet att närma sig var att skjuta bedövningspilar på honom. Han hamnade så småningom i ett i av Svenska Hästars Värns akuthem. Där fick han lära sig att bli hanterad, lyfta hovarna och reds in. Just då Gant var redo att lämna akuthemmet för att komma till en fodervärd letade vi efter en ny kompis. På SHVs hemsida presenterades han och vi tog flyget ner till Skåne för att hälsa på. Och så gick det, nu har han ett eget team som ser till att han har det bäst!


Vår blogg syftar till att berätta om de fram- och motgångar vi möter och hur det kan vara att leva med en räddningshäst.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,