Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Isabelles Blogg
Isabelle
Hej, jag heter Isabelle Franzetti och är 13 år. Jag bor på en hästgård utanför Sala. Jag rider och tävlar i hoppning på ponny och storhäst. Min ponny heter Dukat och 7 år gammal och min storhäst heter Magic Kiss och är en rutinerad 15 åring.
Tävling
2015-02-25 20:41:54

Hej! I Söndags så var jag och Filippa och tävlade på Gävle ridklubb. Där var jag nolla i grunden och fyra fel i omhoppningen i LA. Det var min tredje LA nolla så nu är jag kvalad till MSV på Trollet. Filippa var även hon nolla i LA och vann även den klassen på Britta. Efter tävlingen hängde Tilde med oss hem och sov över hos mig till på Måndag. 


 


På Måndagen så vaknade jag, Tilde och Filippa tidigt på morgonen. Vi gick upp direkt och åt frukost och bytte kläder till ridkläder och sedan gick vi ut och red ponnysarna i ridhuset. När vi kom hem så gav vi dom lunch och vi åt lunch och sedan stack Tilde, min familj och våran grannen familjen Westerlund till badhuset i Avesta och badade tills sent på eftermiddagen. När vi badat klart åkte jag och Filippa hem till Tilde och sov där tills på Tisdagen. 


På Tisdagen sov vi tills kl. 10.00. Vi gick upp åt frukost och kollade på film och gjorde massor mer saker. När vi åkt hem från Tilde så åkte jag, mamma och mormor till glada hästen med Magic och provade vår sadel. 


Idag så red jag först ut Dukat med Filippa och Britta på förmiddagen och på eftermiddagen gick vi och hoppade på Sorf med Magic, Trollet och Monte. Alla hoppade super. Imorgon taggar vi om för dressyr-träning för Kicki med Magic.

Sportlov!
2015-02-21 18:03:19

Nu har sportlovet börjat. Igår kväll så sov Tindra och Berfin över hos mig, idag gick vi på stan tillsammans och åt lunch på Sibylla. Det var marknad på stan och vi passade på att köpa lite marknadsgodis, det blev polkagrisar och brända mandlar.


När vi kom hem från stan så kom Anna hit, Anna hjälper oss med hästarna i stallet. Det blev uteritt på alla fem hästarna i stallet, mamma och lillasyster Filippa hängde också med på ridturen. Det märks att det börjar bli vår, gruset har kommit fram på på vägarna och underlaget var mjukt, Härligt!!


Efter ridturen så putsade vi upp alla sakerna och tvättade av Trollet och Britta. Imorgon bär det av mot Gävle för tävling. Filippa och jag ska hoppa sista klassen, skönt det blir ingen tidig morgon!

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,